Jackson American Series Virtuoso SSP

Liikkeessä heti

1 959,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto, Lähellä-paketti - Matkahuolto, Kotijakelu - Matkahuolto, Digitaalipianon toimitus (ei sisäänkantoa), Toimitus sopimusasiakkaillemme

Jackson American Series Virtuoso, Streaked Ebony Fingerboard, Satin Shell Pink

Amerikkalainen, Etelä-Kaliforniassa vuonna 1980 syntynyt Jackson oli ensimmäinen brändi, joka otti huomioon hard rockin ja metallin virtuoosien tarpeet tarjoamalla soittimia, jotka vastaavat korkean nopeuden soiton vaatimuksia.

Jackson on jatkanut huippusuorituskykyisten soittimien vallankumouksellistamista viimeiset 40 vuotta, halliten metallimaisemaa teollisuuden johtavina shred-soittimina. Täysin uusi Jackson American -sarja edustaa seuraavaa luku Jacksonin kunnioitetussa historiassa, ja se on brändin ensimmäinen Made-in-Corona (USA) -huippumalli.

Suunniteltu inspiroimaan soittajia ympäri maailmaa, American Series Virtuoso™ on varustettu kaikilla tänä päivänä korkean nopeuden soittajilta vaadituilla olennaisilla ominaisuuksilla. 

Viisiosainen monikerroksinen karamellisoitu vaahtera/vaahtera-kaula on kiinnitetty pulttaamalla ja siinä on grafiittivahvistetangot, jotka takaavat vakaan vakauden aina 24. nauhaan saakka. Erittäin nopea 12-16" yhdistetty raidoitettu ebenpuinen otelauta, jossa on raidoitetut reunat, on suunniteltu alusta alkaen helpottamaan sointujen soittamista ja riffittelyä lähellä satulaa sekä nopeita skaalakuvioita otelaudalla ylöspäin liikuttaessa. Luminlay®-sivupisteet varmistavat, että osut aina oikeaan nauhaan jopa pimeimmissä esiintymisympäristöissä.

HH-mikrofonikonfiguraatioon kuuluvat Seymour Duncan® JB™ TB-4 tallamikrofoni, joka tarjoaa asennetta ja voimakasta matalaa ääntä, sekä Seymour Duncan '59™ SH-1N kaulamikrofoni, joka säteilee lasimaisia diskanttisävyjä ja kaartuvia keskialueita, toimien monipuolisesti erilaisissa musiikkityyleissä. Intuitiiviset kontrollit koostuu viisiasentoisesta blade-mikrofonivalitsimesta sekä kupolimaisista äänenvoimakkuus- ja säätönapeista.

Muita huippuominaisuuksia ovat Floyd Rose® 1500 Series -talla, joka takaa vireen pitävyyden myös aggressiivisessa soitossa.

Suunniteltu näyttävyyttä silmällä pitäen, American Series Virtuoso™ on saatavana väreissä Mystic Blue, Satin Black, Satin Shell Pink tai Specific Ocean, joissa on värin mukaiset, reunustetut teräväkärkiset kaulat ja mustat osat.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • Leppärunko
  • Pultattu viisiosainen monikerroksinen karamellisoitu vaahtera/vaahtera-kaula, jossa on grafiittivahvistetangot
  • 12"-16" yhdistetty raidoitettu ebenpuinen otelauta, jossa on raidoitetut reunat, 24 jumbo-nauhaa ja äidinhelmiäiset sijainnit
  • Seymour Duncan® JB™ TB-4 tallamikrofoni ja Seymour Duncan '59® SH-1N kaulamikrofoni
  • Viisiasentoinen blade-mikrofonivalitsin, yksi äänenvoimakkuuden säätö ja yksi sävyn säätö
  • Floyd Rose® 1500 Series tuplablokkolukitustremolosilta
  • Luminlay®-sivupisteet
  • Kantapäässä oleva truss-rod-säätöpyörä
  • Dunlop®-kahden lukon hihnapannat
  • Gotoh® MG-T lukittuvat virittimet

Sovellus

 

Suosittelemme myös

Roland Juno-X
2 029,00
Roland Jupiter-X
2 332,00
ESP Edwards FV-LTD
1 375,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kitarat, Sähkökitarat, Modernit sähkökitarat, Stratocaster-mallit