Sony C-80

Liikkeessä heti

599,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto, Lähellä-paketti - Matkahuolto, Kotijakelu - Matkahuolto, Digitaalipianon toimitus (ei sisäänkantoa), Toimitus sopimusasiakkaillemme

Astu ammattilaisten äänimaailmaan Sony C-80 Studio -kondensaattorimikrofonin avulla. Tämä huippuluokan mikrofoni on suunniteltu tarjoamaan ammattitasoista äänenlaatua laulunauhoituksissa, ja sen voimakas ja rikas keskialue takaa upean äänen myös muille äänilähteille kuten akustiselle kitaralle tai jousisoittimille.

C-80-mikrofonin kaksikapselinen rakenne on suunniteltu erityisesti vähentämään lähiefektiä (proximity effect) ja tuottamaan tasalaatuista äänenvastetta. Rakenteen inspiraatio on peräisin Sony C-800G- ja C-100 -malleista.

Tämän mikrofonin suuri kondensaattorielementti tarjoaa todellisen taajuusvasteen 20 Hz:stä 20 kHz:iin, ja sen dynaaminen alue ylittää jopa 125,5 dB:n. C-80-kapselin -10 dB pad-kytkin mahdollistaa erilaisia äänenvoimakkuuksia, ja se kestää äänenpaineita jopa 138 dB saakka. Mikrofonin kardioidi-suuntakuvio keskittää äänen tallennuksen tarkasti mikrofonin ympärille, vähentäen ei-toivottuja ääniä takaa ja sivuilta.

C-80-mikrofoniin sisältyy myös kätevä kuljetuslaukku, joka tarjoaa turvallisen säilytyksen ja helpon kuljetuksen.

Astuessasi ammattilaisten jalanjäljissä Sony C-80 Studio -kondensaattorimikrofonin kanssa, voit luottaa sen poikkeukselliseen äänenlaatuun, suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Tartu tilaisuuteen ja nosta äänityksesi seuraavalle tasolle!

Sonyn mikit ovat vuosikausia olleet kovien ammattilaisten käytössä monessa genressä. Yksi tunnetuimmista artisteista on Drake.

Ominaisuudet:

  • Suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni
  • Taajuusvaste: 20Hz-20kHz
  • Maksimiäänenpaineen kesto: 138dB
  • Herkkyys: -30 dB (poikkeavuus  ±3 dB), (0 dB=1 V/Pa, 1 kHz)
  • Dynaaminen alue: Yli 125,5 dB
  • Hi-Pass filter: -10dB Pad
  • Vaatii phantom virtaa (+48v)
  • Sisältää kehdon sekä säilytys/kuljetuskotelon

 

Sovellus

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Roland RMC-B10 Roland RMC-B10
20,00 €
Roland RMC-B15 Roland RMC-B15
22,00 €
Roland RMC-B20 mikrofonijohto Roland RMC-B20 mikrofonijohto
26,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Mikrofonit, Kondensaattorimikrofonit