Soitinhuolto

Soittimen huoltaminen on tärkeä osa jokaisen soittimen elinkaarta. Puusta valmistettuihin soittimiin kuuluu ominaisuutena, että niiden puuosat "elävät" ja liikkuvat kosteudenvaihtelujen mukana ja runsas soittaminen aiheuttaa myös monenlaisen lian kertymistä soittimen runkoon ja otelautaan. Varmistaaksesi mahdollisimman pitkän eliniän soittimelle sitä kuuluisikin huoltaa säännöllisesti.

Meillä saat soittimellesi parasta huolenpitoa! Perushuoltomme ovat jo erittäin kattavat ja henkilökuntamme suorittaa kaikki huollot monen vuoden kokemuksella. Ammattilaisen huoltama ja säätämä soitin soi usein aivan uudella tavalla ja helposti soitettava soitin antaa lisää motivaatiota soittamiseen. Toimittaessasi soittimen huoltoon teemme sille nopean kuntotarkistuksen ja selvitämme huollon tarpeen, jonka jälkeen saat alustavan aika-arvion huollon valmistumisesta. Huoltotoimenpiteisiin kuuluvat soitinten säädöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaan tai oman helposti soitettavan ja soivan standardimme mukaan.

Perushuoltojen lisäksi meiltä luonnistuu monenlaiset elektroniikkatyöt, mikrofonien vaihdot ja muut soitinten perustoimintaan liittyvät asiat. Varsinaisia puutöitä, nauhahiontoja tai muita soitinrakentajan työn puolelle meneviä töitä emme valitettavasti tee, vaan näissä suosittelemme kääntymään soitinrakentajan puoleen.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Kiinteätallaisen kitaran huolto

55,00
Liikkeessä heti

Tremolo-tallaisen kitaran huolto

65,00
Liikkeessä heti

Floyd Rose-tallaisen kitaran huolto

75,00
Liikkeessä heti

Bassokitaran huolto

55,00
Liikkeessä heti

Kitaran tai basson kielten vaihto

40,00
Liikkeessä heti

Floyd Rose-tallan kielten vaihto

50,00
Liikkeessä heti

Mikrofonin vaihto + perushuolto

95,00
Liikkeessä heti

2-3 mikrofonin vaihto + perushuolto

130,00
Liikkeessä heti

Tilatun kitaran säätö erityisvireeseen

20,00
Liikkeessä heti

Muualta ostetun kitaran säätö

45,00
Liikkeessä heti

K&M 17580 "Heli 2" kitarateline

23,00
Liikkeessä heti

K&M 17580C "Heli 2" kitarateline

25,00
Keskusvarastossa, saatavilla päivän kuluessa!