DiMarzio Cliplock valkoinen kitarahihna

Tuote on loppu. Allaolevalla lomakkeella voit pyytää sähköpostiisi ilmoituksen kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Ilmoita saatavuudesta
29,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto, Lähellä-paketti - Matkahuolto, Kotijakelu - Matkahuolto, Digitaalipianon toimitus (ei sisäänkantoa), Toimitus sopimusasiakkaillemme

DiMarzio DD2200WH ClipLock valkoinen kitarahihna on jo tehtaalta varustettu kestävillä ja helppokäyttöisillä hihnalukoilla!

Nylonista valmistettu turvavyökuosi oli ensimmäinen valinta hihnamateriaaliksi sen mukavuuden, kestävyyden ja käyttöiän takia. Halvan polypropeenin sijaan nylonin tuntuma on pehmeä ja satiininen mikä antaa kitaran liikkua vapaasti esiintyessä. Cliplock-hihnojen kangas taipuu kehon mukaan ja on silti tarpeeksi vahvaa kannatellakseen jopa 70 kiloa!

DiMarzion Cliplock-hihnat olivat ensimmäisinä varustettu raskaan sarjan muoviklipsillä joka mahdollistaa hihnan irroittamisen helposti pienellä voimalla. Kyseessä on yksi uniikeimpia ja turvallisimpia kiinnitysmetodeja kitaran suojaamiseen. Tästä syystä Cliplock-hihnat ovatkin olleet vuosia vaativimpien ammattilaisten, kuten John Petruccin, Steve Vain ja Steve Morsen käytössä.

Cliplock-hihna asentuu pelkän ruuvarin avulla kitaran hihnatappien tilalle nopeasti ja helposti.

  • DiMarzio DD2200WH Cliplock White kitarahihna
  • Nylonista valmistettu hihna hihnalukoilla
  • Raskaan sarjan kiinnitysklipsi
  • Asentuu helposti ja nopeasti pelkällä ruuvimeisselillä

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hihnat, Hihnalukot, Hihnalukot, Hihnat